sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Sininen ovi


Tervetuloa seuraamaan Hope Tampereen blogia! Sininen ovi Lielahdessa avautuu Hopen arkeen ja toivomme, että kurkistat sisään myös tämän blogin kautta.

Tamperelainen Hope on ollut olemassa jo kahdeksan vuotta ja muuttojakin on ollut monta. Nyt Hopen koti on ollut Lielahdessa jo tovin, ja toivottavasti muutto ei ole ajankohtainen pitkään aikaan! Muuttojen haastetta kuvaa, kun miettii, että jokaisessa muutossa mukaan pakataan tavaraa 3000 lapselle. Jokainen kolmenkin lapsen kamppeet pakannut tietää, millaisesta operaatiosta on kyse. Toivomme siis, että saamme majailla sinisen oven takana vielä pitkään.

Viime vuonna apuamme sai siis yli 3000 lasta. Se on pitkä rivi lapsia, jos kaikki seisoisivat käsi kädessä, ja siellä taustalla vilkuttaisivat vielä heidän vanhempansa. Sinisestä ovesta astuu sisään ihan joka päivä uusi perhe, joka ei enää selviydy talouden taakastaan yksin. Onneksi samasta ovesta ilmestyvät myös ne lukuisat kassit, pussit ja nyssäkät, jotka sisältävät vaikkapa kurahousut, kumisaappaat, kattilan, rippimekon, supermies-pussilakanan ja Kanin loikka-pelin, eli kaikkea sitä, mitä perheet meiltä saavat. Ilman lahjoittajia ei ole Hopea; ilman antajaa ei ole saajaakaan.

Hopen keskeisin ajatus onkin se, että se antaa, jolla on ja se saa, jolla ei ole. Hope on mahdollistamassa tämän hyvän ketjun ihmiseltä toiselle. Olemme usein huomanneet, että myös meidän asiakkaamme haluavat jatkaa hyvän kiertokulkua. He ovat saaneet apua silloin kun ovat sitä kipeimmin tarvinneet, ja haluavat auttaa heti kun se on mahdollista. Useimmilla  meistä on jotain annettavaa, ehkä se  on tavaraa, tai  vaikka aikaa.

Toivottavasti tavataan sinisen oven takana – Lielahdessa tai sitten täällä blogissa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti